0708 - 92 60 92mayaaljabban@yahoo.com
Välj en sida

Fransar i Växjö

Vackra fransar

Ifall du är intresserad av att få långa och fina fransar som kan framhäva dina ögon på ett riktigt vackert sätt, så ska du givetvis vända dig hit till mig! På Clinica Maya erbjuder jag ju nämligen även tjänster inom fransar i Växjö och givetvis så vänder jag mig då också till er som befinner er i andra närliggande områden.

Jag utför såväl singelfransar som volymfransar och gör så till ett riktigt bra pris. För mig så är det oerhört viktigt att jag har nöjda kunder och därför utför jag även alla mina behandlingar utefter just dina önskemål och dina egna fransar för att kunna leverera ett så snyggt och hållbart resultat som möjligt.

Om du har några som helst frågor eller funderingar kring Clinica Maya eller de behandlingar som jag erbjuder här, så är ni varmt välkomna att höra av er hit till mig, så ser jag till att besvara dessa så snabbt som möjligt. Jag tycker att det är oerhört viktigt med bra kundservice och värdesätter nöjda kunder lika mycket som att kunna leverera kvalitativa behandlingar med professionella och vackra resultat.

Mer information, resultat samt bokningsmöjligheter finner ni bland annat på min Boka Direkt och Instagram. Jag ser fram emot att kunna hjälpa dig att få de fransar som du alltid har drömt om!